Recentelijk gerealiseerd

Ruim 120 zipscreens en uitvalschermen SES

  • Product: Windvaste zipscreens en stormvaste uitvalschermen
  • Locatie: Den Haag
  • Type woning: Kantoorpand
  • Beheersing van een teveel aan zon- en daglicht
  • Minder last van beeldschermreflectie
  • Geen overmatig opgewarmde ruimtes
  • Lager gebruik en reducering kosten van airconditioning
  • Hoge werkproductiviteit door verbeterd klimaat

Voor onze opdrachtgever SES, een wereldwijde satellietpartner, hebben wij de zonweringcomponenten gerenoveerd. SES is gevestigd in een schitterend karakteristiek pand in het Statenkwartier van Den Haag. Jack van der Voort van Vitrona vertelt: “Het huidige zonweringsysteem was verouderd en materiaalmoe. Het voldeed niet aan de huidige eisen. De nieuwe uitvalschermen en screens zijn windvast en voldoen aan de eisen van nu. Door de windvastheid en verhoogde betrouwbaarheid kan de zonwering intensiever gebruikt worden wat grote voordelen met zich mee brengt.

 

 

Maatwerk

Het gebouw van SES is hoekvormig. Om tot het beste resultaat te komen heeft Vitrona de zonwering 180 graden gedraaid en volledig geïntegreerd in de gevel. De zonwering steekt niet uit, waardoor de strakke gevel behouden blijft. De uitstraling en het karakter van het gebouw blijven op deze manier behouden.


“Het is fantastisch om te zien dat de medewerkers van Vitrona, ondanks de regen en harde wind, gewoon door gaan, zonder klagen. Alles is keurig binnen de norm opgeleverd”, aldus Rob van Santen van Nivab vastgoed advies."

 

Kennis en ervaring

Jack: “We bestaan al sinds 1979. Door de jaren heen hebben we uitgebreide kennis en ervaring opgebouwd, waardoor we ook in dit soort omvangrijke opdrachten tot de juiste oplossing kunnen komen. Onze kracht: snel schakelen en het leveren van absoluut maatwerk. De klant is volledig ontzorgd.” Rob van Santen van Nivab vastgoed advies sluit hier op aan. “Het is fantastisch om te zien dat de medewerkers van Vitrona, ondanks de regen en harde wind, gewoon door gaan, zonder klagen. Alles is netjes binnen de norm opgeleverd.”

 

SES screens en uitvalschermen
SES screens en uitvalschermen
SES screens en uitvalschermen
SES screens en uitvalschermen
SES screens en uitvalschermen

 

Terug naar overzicht

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!