Recentelijk gerealiseerd

Windvaste Vitrona zipscreens

  • Opdrachtgever: Arcade (verhuurder) en Stichting Careyn (huurder)
  • Project: 108 windvaste Vitrona zipscreens, type Roma zip II 
  • Locatie: Naaldwijk

Beter een goede buur dan een verre vriend

Vitrona heeft drie panden mogen voorzien van zonwering. De panden bevinden zich aan de overkant van onze showroom in Naaldwijk. De drie gebouwen die vijf jaar geleden zijn opgeleverd maken deel uit van het Woerdblok. Stichting Careyn heeft hier drie gebouwen in bezit die ouderen met dementie huisvesten. ‘Villa 1’ bestaat uit een gesloten afdeling en ‘villa 2’ en ‘villa 3’ zijn voorzieningen voor zelfstandig wonen.

windvaste-roma-zipscreens-7.jpg
Personen op de foto (van links naar rechts): Jack van der Voort (Vitrona), Jordi van Kester (Arcade), Richard Janssen (Careyn), Raymond Charante (V&R Techniek).

Vitrona lost op

De toenmalige projectontwikkelaar heeft velen ramen van zonwering voorzien die destijds ook allemaal zijn geplaatst. Helaas hadden deze screens vanaf het begin af aan storingen.Vitrona heeft deze storingen 'ondanks mindere kwaliteit van de systemen' over de jaren heen steeds vakkundig en tijdig verholpen. Mede hierom kwam Careyn samen met Arcade voor de plaatsing van de extra 108 zipscreens kwam voor de ramen welke nog niet voorzien waren bij Vitrona

Steeds warmer binnenklimaat

De meeste woningen en gebouwen zijn steeds beter geïsoleerd waardoor de warmte, wanneer deze binnen is moeilijk naar buiten kan. Voor een aangenaam leef- en werkklimaat was een goede zonwering benodigd. Daarom heeft projectleider Jack van der Voort windvaste Vitrona zipscreens, type Roma zip II geadviseerd. Deze screens kunnen tot windkracht 10 gebruikt worden en hebben zowel goede zonwerende eigenschappen als de juiste openheidsfactor waardoor de bewoners nog steeds hun zicht naar buiten behouden.

616 m2 aan windvaste zipscreens

Onze vakmannen Ferry, Dave en Alex hebben in totaal 108 zipscreens gerealiseerd met een totale oppervlakte van maar liefst 616 m2. De elektro is van te voren gerealiseerd door V & R Elektrotechniek. Alle zipscreens zijn uitgerust met Somfy obstakel beveiliging waardoor de uitval van screens altijd automatisch stopt mocht er iets (een stoel o.i.d. door de wind) onder of op komen. Wilt u graag weten wat er bij u mogelijk is? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden uw bedrijf, instelling of woning? Kom gerust eens langs in een van onze showrooms of neem contact met ons op! Wij denken graag met u mee.

windvaste Roma zipscreens
windvaste Roma zipscreens
windvaste Roma zipscreens

 

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!