Recentelijk gerealiseerd

Nieuwe zonweringsdoeken voor zorgcentrum Sonnevanck

  • Gebouw: woonzorgcentrum Sonnevanck 
  • Opdrachtgever: Pieter van Foreest 
  • Project: 33 nieuwe knikarmscherm en 53 nieuwe uitvalscherm doeken
  • Locatie: ‘s-Gravenzande

Zorgcentrum Sonnevanck, met wie wij al een jarenlange en vruchtbare samenwerking hebben, vroeg ons om advies omdat de bestaande zonwering aan een hoognodige onderhoudsbeurt toe was.  

Schermen nog in topconditie

De schermen, welke destijds door Vitrona gerealiseerd zijn, verkeerden nog in een prima conditie. "Het aluminium frame, dat jaren geleden geplaatst is door Vitrona, en zelfs de motor, waren nog in prima conditie bleek uit onze grondige inspectie", vertelt onze tevreden projectleider Anton Claassen. "De doeken waren wel aan vervanging toe. Totaal zijn er 33 nieuwe doeken in de knikarmschermen en 53 nieuwe doeken in de uitvalschermen geplaatst. Ook het aluminium, ondanks de prima staat, is weer schoongemaakt en gereinigd", vertelt Anton. 

Langdurige samenwerking

Anton vervolgt: “Alles is naar tevredenheid van de klant opgeleverd. We hopen dat de bewoners van zorgcentrum Sonnevanck nog jaren kunnen genieten van hun ‘gloednieuwe’ zonwering. Wij zullen voor dit centrum en andere instellingen van Pieter van Foreest altijd klaar staan om hen van dienst te zijn. Zowel in service en reparaties, als voor nieuwe realisaties van zonweringen en terrasoverkappingen", sluit Anton enthousiast af.

Weten wat er bij u mogelijk is?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden uw bedrijf, instelling of woning? Kom gerust eens langs in een van onze showrooms of neem contact met ons op! Wij denken graag met u mee.

Vitrona Zonwering Sonnevanck 1
Vitrona Zonwering  Sonnevanck 2
Vitrona Zonwering  Sonnevanck 3
Vitrona Zonwering  Sonnevanck 4
Vitrona Zonwering  Sonnevanck  5

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!