Wij houden u up-to-date

Vitrona Luxaflex® Outdoor Inspiration dealer van het jaar

In februari kiest Luxaflex® Outdoor zijn ‘Dealers van het Jaar’. Deze titel wordt verleend aan dealers die de afgelopen maanden uitblonken in de manier waarop ze het merk Luxaflex® uitdragen naar hun klanten. Deze dealers weten hoe ze de klant het beste kunnen adviseren bij de keuze voor en de installatie van zonwering.

Bij Luxaflex® geloven ze in de kracht van “local heroes”, ondernemers die hun regio kennen als hun broekzak en daardoor optimaal in kunnen spelen op de behoeftes en wensen van hun afnemers. Vitrona is uitgeroepen tot Inspiration dealer van het jaar voor de regio Zuid en West Nederland. Wij zijn trots dat wij al vele jaren een begrip in het Westland en omstreken zijn. 

Het gedreven ondernemerschap in dit familiebedrijf, de vakkennis en het onderbouwde advies waarmee de Outdoor producten worden gepromoot, in combinatie met de uitstekende samenwerking met Luxaflex® Outdoor zijn de voornaamste redenen geweest om Vitrona te benoemen tot Luxaflex® Outdoor Inspiration Dealer van het Jaar.” aldus Luxaflex®.

De award is een compliment voor de inzet en het enthousiasme van ons hele team en laat zien dat we op de goede weg zijn! 

Benieuwd naar onze award winnende service? Bezoek dan zeker een van onze showrooms of lees meer over onze luxaflex inspiration shop

Luxaflex Inspiration Dealer van het jaar
Luxaflex Inspiration Dealer van het jaar
Luxaflex Inspiration Dealer van het jaar
Luxaflex Inspiration Dealer van het jaar

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!