Wij houden u up-to-date

Tweedaagse Terrasoverkappingshow in Berkel en Rodenrijs en Naaldwijk

Speciaal voor u openen wij onze showrooms voor een tweedaagse Terrasoverkappingshow. Op vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari bent u van harte welkom tijdens onze Terrasoverkappingshow in Berkel en Rodenrijs. En op vrijdag 14 februari en zaterdag 15 februari bent u welkom in Naaldwijk. De shows staan volledig in het teken van terrasoverkappingen en de uitgebreide mogelijkheden ervan.

Noteer dus de volgende data in uw agenda:

Terrasoverkappingshow Berkel en Rodenrijs

vrijdag 31 januari - 9.00 - 17.00 uur
zaterdag 1 februari - 10.00 - 17.00 uur 

Terrasoverkappingshow Naaldwijk

vrijdag 14 februari - 9.00 - 17.00 uur
zaterdag 15 februari - 10.00 - 17.00 uur

Presentatie diverse opstelllingen

In onze showrooms presenteren wij diverse opstellingen van terrasoverkappingen. Denk hierbij aan lamellen overkappingen, textiel overkappingen, schuifdak overkappingen en glazen overkappingen. Benieuwd welke oplossing voor uw tuin de juiste is? Kom gerust langs tijdens onze show en wij maken van uw droomoverkapping een gratis 3D-visualisatie t.w.v. € 300.

Culinair genieten

Naast de terrasoverkappingen en het advies van onze specialisten kunt u ook genieten van culinaire hapjes. De hapjes worden ter plekke door een chefkok bereid op een big green egg. Voor de kleintjes is er genoeg te beleven in de speelhoek.

Het hele jaar buiten genieten

We hechten steeds meer waarde aan het buitenleven en het verlengen hiervan. Tafelen met vrienden tijdens lange zomeravonden, maar ook in de herfst genieten we nog na van de laatste zonnestralen. Verleng het buitenseizoen met een terrasoverkapping van Vitrona en maak van uw terras een extra stukje leefruimte, uw nieuwe lievelingsplek in huis. U kunt uw overkapping, volledig naar eigen smaak, uitbreiden met o.a. glazen schuifwanden, windschermen en zonwering. Of breng uw overkapping naar een nog hoger niveau met bijvoorbeeld:

  • buitenshutters
  • audio
  • led-verlichting
  • heaters of pelletkachel
  • windvaste screens

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!