Wij houden u up-to-date

Jonge aanwinst marketingafdeling

Dion van Vliet is de nieuwe stagiair bij Vitrona, hij is 20 jaar jong en geboren en getogen in De Lier.  Hij zal de komende 5 maanden aan de slag gaan bij onze vestiging in Naaldwijk en zal zich voornamelijk bezig houden met de social media van Vitrona. Naast zijn dagelijkse werkzaamheden zal hij als stageopdracht de naamsbekendheid van Vitrona onderzoeken en op basis hiervan aanbevelingen doen hoe wij deze kunnen verbeteren.

Hoe ben je bij Vitrona terecht gekomen?

Ik ben zelf bezig met een opleiding commerciële economie (sportmarketing en management) waarin ik in mijn 3de jaar zit. Het is de bedoeling dat ik 5 maanden stage ga lopen en daarom ben ik opzoek gegaan naar een stageplaats. De vacature van Vitrona sprong er voor mij direct uit omdat hun profiel precies aansluit waarnaar ik opzoek ben in een stage.

Wat is je eerste indruk van Vitrona?

Voor mij is de sfeer op de werkvloer en de omgang met collega’s enorm belangrijk en dit vind ik tot nu toe erg positief. Je merkt meteen dat je in een familiebedrijf terecht bent gekomen en de Westlandse omgang binnen het bedrijf bevalt mij erg goed. Ook is Vitrona een erg groot bedrijf in de regio, dit is ook iets wat mij erg aanspreekt.

Vitrona sneeuw dion 
De sneeuw op Dion zijn eerste dag weerhield hem er niet van om te komen!

Wat zijn je doelen tijdens deze stage?

Ik hoop in deze stage Vitrona verder te kunnen helpen in de online marketing. Voordat ik hiermee aan de slag ga wil ik mij eerst verdiepen in de markt en aanbod van Vitrona. Naast de social media wil ik tijdens mijn stage verschillende taken op gaan pakken zodat ik mogelijk hierin kan doorgroeien binnen Vitrona.

Wat is een persoonlijke eigenschap die je hierbij kunt inzetten?

Ik ben van nature iemand die graag zoveel mogelijk dingen oppakt en hierin zal ik naarmate ik vertrouwder raak in het bedrijf en in de taken zeker voordeel uit kunnen halen om deze periode zo positief mogelijk te laten verlopen.

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!