Wij houden u up-to-date

Nieuwe collega Arnoud Assies

Arnoud Assies wordt onze nieuwe vertegenwoordiger buitenzonwering in Berkel en Rodenrijs. Arnoud is 40 jaar en momenteel woonachtig in Rhoon, samen met zijn vrouw, zoons Semmy en Bobby en hond Sjors. Arnoud is een echt gezelligheidsmens en houdt ervan om veel tijd met zijn gezin, familie en vrienden te besteden. Zijn hobby's zijn watersport, Formule 1 en voetbal. In zijn functie bij Vitrona verzorgt Arnoud de buitendienst verkoop, meet hij de projecten in en maakt hij de werkvoorbereiding voor onze monteurs. Wij stelden hem wat vragen.

Hoe ben je bij Vitrona terecht gekomen?

Ik ben benaderd door Job Kouwenhoven van movetocatch via Linkedin. Eigenlijk was ik helemaal niet bezig om een carrièreswitch te maken. Echter was ik nieuwsgierig naar deze vacature en besloot ik toch om een gesprek aan te gaan met Job, die mij weer in contact heeft gebracht met Jack en Mark van Vitrona. Na diverse goede gesprekken heb ik besloten om de stap te maken.

Wat is je ervaring?

Na mijn studie MEAO Handel heb ik een jaar als inkoopmedewerker bij MCC (nu Rexnord) in ’s-Gravenzande gewerkt . Dit bedrijf maakt lopende banden voor de voedsel- en drankenindustrie. Hierna heb ik 19 jaar de verkoop van sierhekwerken en entreepoorten, werkvoorbereiding en planning gedaan bij Mosterd in Maasland.

Wat is je eerste indruk van Vitrona?

Een mooi bedrijf met prachtige producten en leuke collega’s waar alles draait om service en klanttevredenheid. Er hangt een goede werksfeer met leuke klanten.

Wat is een persoonlijke eigenschap die je goed kan inzetten bij deze functie?

Ik ben sociaal en kan mij goed in klanten verplaatsen. Ik probeer altijd een ontspannen sfeer voor de klant te creëren.

Wat zijn je toekomstige doelen bij Vitrona?

Mijzelf ontplooien, kennis opdoen van alle producten en een expert worden in alles wat met buitenzonwering te maken heeft. Ik hoop er een leuke en gezellige tijd van te maken!

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!