Wij houden u up-to-date

Nieuw: Heaters van Heatsail

Zoals u op de foto’s kunt zien, de heaters van het merk Heatsail zijn een lust voor het oog. Geschikt om te plaatsen in uw terrasoverkapping of tuinkamer, maar ook gewoon onder een knikarmscherm of zelfs open en bloot in uw tuin, alles is mogelijk. Het stoere en moderne design past in werkelijk iedere setting door ruime kleurkeuzes. Zo past Heatsail perfect in onze missie; U stijlvol en langer laten genieten in de buitenlucht.

De Dome

Om te beginnen kunt u de Heatsail ‘Dome’ (model afgebeeld op de foto’s) op een lage of hoge stand instellen, afhankelijk van het warmtegevoel dat u wenst. Door de ronde kap verdeelt de warmte zich perfect rondom de tafel, zodat iedereen die aan tafel zit ervan kan meegenieten. Boven de heater-unit bevindt zich de dimbare halogeenverlichting, uniek in combinatie met een heater. Normaal zou de verlichting smelten door toedoen van de heater, maar Heatsail heeft een speciale laag gecreëerd waardoor deze combinatie werkelijkheid is geworden! Ideaal voor de gezellige avondjes die wat later worden. Over gezellige avondjes gesproken, een achtergrondmuziekje is daarbij natuurlijk een must. U raadt het al, de mogelijkheid bestaat ook om hem uit te breiden met achtergrondmuziek, te bedienen via Bluetooth.

 

Vitrona dome 2

De Beem 

Wij focussen ons, met de introductie van Heatsail in ons assortiment, in eerst instantie vooral op de ‘Dome’. Maar er zijn nog meer modellen beschikbaar. Zo is het model ‘Beem’ zelfs uit te breiden met een vernevelingsfunctie voor de benauwde zomerse dagen! 

Hoe krijg ik advies over deze mooie toevoeging? 

Maak een afspraak in een van onze showrooms om de mogelijkheden te bespreken en/of om een brochure van Heatsail te ontvangen. U kunt contact met ons opnemen door ons te bellen of via het contactformulier

 

 

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!