Wij houden u up-to-date

Concert at the Park

Op zaterdag 16 maart was het feest in Berkel met een geweldig evenement genaamd Concert at the Park. Met een line up die bestond uit Jan Smit, Glennis Grace, Coen en Sander en Django Warner was het een feest om niet snel te vergeten. Wat heeft Vitrona hier mee te maken? Wij waren aanwezig en een van de hoofd sponsoren van dit evenement.  

Vitrona, een lokaal bedrijf uit Berkel

Inmiddels zitten wij al weer zo lang in deze mooie gemeente en omstreken dat wij altijd open staan om lokale initiatieven te sponseren. Daarom hebben wij een geldbedrag beschikbaar gesteld voor Concert at the Park. Wij mochten als tegenpresentatie alle shirtjes van het personeel laten bedrukken met het Vitrona logo. ‘Uiteraard waren wij sponsor om wat te kunnen geven aan een lokaal initiatief. Echter was het mooiste moment gelijk na binnenkomst toen we werden overvallen door de vrolijke staf, allen gehuld in oranje en zwarte Vitrona shirtjes’ Vertelt trotse eigenaar Mark van der Voort.  

De Ronde tafel

Dit feest is onderdeel van De Ronde Tafel. Een initiatief welke wordt georganiseerd door meerdere steden in Nederland om geld op te halen voor verschillende goede doelen. Hierbij wordt veel waarde gehecht aan vriendschap en respect voor verschillende culturen in binnen- en buitenland.

 

Vitrona feest in Berkel 01
Vitrona feest in Berkel 02
Vitrona feest in Berkel 03
Vitrona feest in Berkel 04

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!