Wij houden u up-to-date

Vitrona & SchermNed breiden uit!

Met grote trots presenteren wij onze uitbreiding; een extra pand op een voor ons perfecte locatie! Omdat onze 2 familiebedrijven, Vitrona & SchermNed, zich zo goed ontwikkelen waren we op zoek naar meer ruimte om onze uitbreidingen met beide bedrijven te realiseren. Dat is op een grandioze manier gelukt, met een nieuw pand direct aansluitend op onze bestaande panden!

VITRONA: Het beste zonweringsbedrijf van Zuid-Holland

1 november 2021 was het zover, de uitslagen van de verkiezing ‘Zonvakker van het jaar 2021’ werden bekend gemaakt. Een gezellige en vooral spannende dag in Hotel Papendal te Arnhem, waar de verkiezing plaatsvond… Geweldig nieuws! Vitrona mag zich het beste zonweringsbedrijf van de provincie Zuid-Holland noemen!

Nieuw: Heaters van Heatsail

Zoals u op de foto’s kunt zien, de heaters van het merk Heatsail zijn een lust voor het oog. Geschikt om te plaatsen in uw terrasoverkapping of tuinkamer, maar ook gewoon onder een knikarmscherm of zelfs open en bloot in uw tuin, alles is mogelijk. Het stoere en moderne design past in werkelijk iedere setting door ruime kleurkeuzes. Zo past Heatsail perfect in onze missie; U stijlvol en langer laten genieten in de buitenlucht.

Nieuwe duurzame doekencollectie gemaakt van gerecycled pet!

Met de collectie modern basics blue heeft onze partner Weinor ‘s werelds eerste collectie duurzame zonweringsdoeken van 85% gerecycled pet op de markt gebracht. Mede dankzij de betere milieubalans in de productie op het gebied van energieverbruik, co2 uitstoot en waterverbruik zijn deze doeken de duurzaamste keuze op de markt.

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!