Wij houden u up-to-date

Maak kans op een geheel verzorgde barbecue voor 8 personen!

Overkapping Inspiratiedagen bij Vitrona

Binnenkort zijn er de Overkapping Inspiratiedagen bij Vitrona. Onder het genot van een hapje en een drankje laten we u kennismaken met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van overkappingen. Van materiaalgebruik tot moderne functionaliteiten. Met inspirerende presentaties van gerealiseerde projecten nemen onze specialisten u graag mee in de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie.

Extra veiligheid en comfort met onze rolluiken

Energie besparen met rolluiken

Uw stroomrekening verlagen in de winter? Dat kan met rolluiken. Daarnaast hebben rolluiken nog meer voordelen. We hebben deze voor u op een rijtje gezet.

renson vitrona award residential outdoor

Vitrona wint ‘Best project residential outdoor 2022’

Afgelopen week werd op het grootste evenement in de Benelux op gebied van raam-, deur-, zonwering, gevel- en toegangstechniek “Polyclose” in Gent de winnaar bekend gemaakt van de Renson ambassador awards 2022 voor ‘Best project residential outdoor’.

terrasoverkapping vitrona renson

Tweedaagse terrasoverkappingshow in Naaldwijk en Berkel en Rodenrijs

In september en oktober openen wij speciaal voor u onze showrooms voor een tweedaagse Terrasoverkappingshow. Op vrijdag 23 september en zaterdag 24 september a.s. bent u van harte welkom tijdens onze Terrasoverkappingshow in Naaldwijk.

En op vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober bent u welkom in Berkel en Rodenrijs. Deze shows staan volledig in het teken van terrasoverkappingen en de uitgebreide mogelijkheden ervan. 

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!