Wij houden u up-to-date

Extra veiligheid en comfort met onze rolluiken

Energie besparen met rolluiken

Uw stroomrekening verlagen in de winter? Dat kan met rolluiken. Daarnaast hebben rolluiken nog meer voordelen. We hebben deze voor u op een rijtje gezet.

renson vitrona award residential outdoor

Vitrona wint ‘Best project residential outdoor 2022’

Afgelopen week werd op het grootste evenement in de Benelux op gebied van raam-, deur-, zonwering, gevel- en toegangstechniek “Polyclose” in Gent de winnaar bekend gemaakt van de Renson ambassador awards 2022 voor ‘Best project residential outdoor’.

terrasoverkapping vitrona renson

Tweedaagse terrasoverkappingshow in Naaldwijk en Berkel en Rodenrijs

In september en oktober openen wij speciaal voor u onze showrooms voor een tweedaagse Terrasoverkappingshow. Op vrijdag 23 september en zaterdag 24 september a.s. bent u van harte welkom tijdens onze Terrasoverkappingshow in Naaldwijk.

En op vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober bent u welkom in Berkel en Rodenrijs. Deze shows staan volledig in het teken van terrasoverkappingen en de uitgebreide mogelijkheden ervan. 

markiezen, zonwering, schoonmaken

Geniet langer van mooie markiezen

Markiezen zijn blikvangers van een woning. Wij leveren en monteren de markiezen met zorg. Daarna willen wij dat je zo lang mogelijk kunt genieten van de mooie markiezen. Hiervoor is een goed onderhoud van de markiezen van belang. Hiermee verleng je niet alleen de levensduur, maar blijven de markiezen er ook nog eens een stuk aangenamer uit zien. Hoe je dit het beste aan pakt lees je in onze tips.

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!